loading...

AKO IMATE KORONU, OVO ĆE VAM IZAĆI NA KOŽI: Najnoviji simptom je vidljiv, odmah idite kod lekara

Britanski naučnici apelirali su na Nacionalne zdravstvene zavode da na listu simptoma koronavirusa uključe još jedan uočeni, vrlo čest segment, a odnosi se na kožu Institut je bio na meti kritika jer nije uspio dodati neke simptome na listu za kovid-19, nakon što su se pojavili novi podaci o njima.Naime, radi se o osipu na koži koji pogađa jednu od 11 osoba zaraženih ovim virusom. Londonski akademici vršili su istraživanje na 20.000 pacijenata i simptome u vidu osipa na koži zvanično pripisuju koronavirusu.Do ove tvrdnje došli su prikuplajnjem informacija ,od 2.021 potvrđeninih slučajeva korona virusa, 178 je imalo osip po koži što iznosi približno 9%.“Osip se može pojaviti u bilo kom obliku i u bilo kojoj fazi bolesti, a traje nedeljam duže od ostalih simptoma koje prati kovid-19”, istako je dr Mari Felči koji je vodio ovo istraživanje.Kod većine pacijenata, osip se javljao mnogo pre bilo kog drugoh simptoma, zato bi ovo trebalo da se uvrsti kao jedan od vodećih indikatora u dijagnost…

Kako održavati fizičku aktivnost tijekom vanrednog stanja

Kako održavati fizičku aktivnost tijekom vanrednog stanja

Foto: Pixabay


"Dobro je u frižideru imati osnovnu hranu koja je uglavnom prisutna za našim stolom, jesti meso, povrće, voće, integralne žitarice, stvari za koje je uglavnom potrebna priprema, obrada, kuvanje, a ne stvari koje možemo za brzo otvaranje i konzumiranje.
„Nije važno kretati se oko frižidera, već je važnije ono što stoji u frižideru. Napravite plan za to kako i šta kupujemo uopšte. Napravljena su ispitivanja da ako imamo hranu koja je laka za jelo i pristupačnu hranu, njoj pristupamo češće i lakše. Stoga je vrlo važno napraviti bolji izbor namirnica koje držimo kod kuće, jer više vremena provodimo kod kuće “.

ISPRALA JE KATRAN SA PLUĆA ZA SAMO 72 SATA I DOKTORI SU BILI U ČUDU: Ovaj napitak čisti organizam!


Kako se motivirati da siđete s kauča

"Zavisi o onome što ljudi pričaju, onima koji su se bavili sportom prije karantina ili onima koji žele započeti u tokom karantina. Svako ko je pretvorio ovu stvar u stil života i navike naći će gotovo odmah način za prilagodbu. Teže je drugim ljudima koji ne bave sportom uopšte. U stvarnosti, njihov sport je uobičajena svakodnevna fizička aktivnost. 150 minuta hoda koje propisuje SZO uglavnom kao umjerenija intenzivna fizička aktivnost koja trenutno nedostaje mnogim ljudima ".

Коментари

Популарни постови

SVAKO JUTRO ISPERITE USTA SA OVIM: Kad se sutra nasmejete, svi će misliti da ste išli na PROFESIONALNO IZBELJIVANJE

Radite ove vežbe za oči 3 minuta dnevno i imaćete VID KAO PILOT

AKO IMATE KORONU, OVO ĆE VAM IZAĆI NA KOŽI: Najnoviji simptom je vidljiv, odmah idite kod lekara

ISPRALA JE KATRAN SA PLUĆA ZA SAMO 72 SATA I DOKTORI SU BILI U ČUDU: Ovaj napitak čisti organizam!

AUTOFAGIJA, RAK I MITOHONDRIJSKO ( ENZIMSKO METABOLIČKA ) TERAPIJA