loading...

AKO IMATE KORONU, OVO ĆE VAM IZAĆI NA KOŽI: Najnoviji simptom je vidljiv, odmah idite kod lekara

Britanski naučnici apelirali su na Nacionalne zdravstvene zavode da na listu simptoma koronavirusa uključe još jedan uočeni, vrlo čest segment, a odnosi se na kožu Institut je bio na meti kritika jer nije uspio dodati neke simptome na listu za kovid-19, nakon što su se pojavili novi podaci o njima.Naime, radi se o osipu na koži koji pogađa jednu od 11 osoba zaraženih ovim virusom. Londonski akademici vršili su istraživanje na 20.000 pacijenata i simptome u vidu osipa na koži zvanično pripisuju koronavirusu.Do ove tvrdnje došli su prikuplajnjem informacija ,od 2.021 potvrđeninih slučajeva korona virusa, 178 je imalo osip po koži što iznosi približno 9%.“Osip se može pojaviti u bilo kom obliku i u bilo kojoj fazi bolesti, a traje nedeljam duže od ostalih simptoma koje prati kovid-19”, istako je dr Mari Felči koji je vodio ovo istraživanje.Kod većine pacijenata, osip se javljao mnogo pre bilo kog drugoh simptoma, zato bi ovo trebalo da se uvrsti kao jedan od vodećih indikatora u dijagnost…

Zeleni čaj, alergije na hranu i ublažavanje njihovih simptoma

Zeleni čaj, alergije na hranu i ublažavanje njihovih simptoma

Izvor: iStock

Veliki dio svjetske populacije pati od alergija. One izazvane hranom mijenjaju naš jelovnik i čine nas da obratimo pažnju na ono što jedemo.

Najlakše rješenje njihovih simptoma su lijekovi, ali ako želimo prirodniju alternativu, to bi moglo biti u našoj čajnoj šalici.

Imuni odgovor na alergijske reakcije na hranu i piće pokreću bakterije u crijevima. Prema studiji japanskih naučnika sa Univerziteta Shinshu , visoki sadržaj antioksidanata u zelenom čaju suzbija ovu reakciju , ublažavajući simptome ovih alergija.

Nakon konzumiranja zelenog čaja, 40% veća koncentracija Flavonifractor plautii primijećena je u želucu i crijevima . Snižava krvni pritisak, pomaže protiv upale u tijelu i u borbi protiv kilograma. I sve to zbog suzbijanja imunološkog odgovora.

To je navelo japanske naučnike da napišu ideju da se plavoi Flavonifractor doda u neke namirnice - poput mliječne kiseline i bifidobakterije. Ali na ovu temu potrebno je još istraživanja, piše New Food.

Коментари

Популарни постови

SVAKO JUTRO ISPERITE USTA SA OVIM: Kad se sutra nasmejete, svi će misliti da ste išli na PROFESIONALNO IZBELJIVANJE

Radite ove vežbe za oči 3 minuta dnevno i imaćete VID KAO PILOT

AKO IMATE KORONU, OVO ĆE VAM IZAĆI NA KOŽI: Najnoviji simptom je vidljiv, odmah idite kod lekara

ISPRALA JE KATRAN SA PLUĆA ZA SAMO 72 SATA I DOKTORI SU BILI U ČUDU: Ovaj napitak čisti organizam!

AUTOFAGIJA, RAK I MITOHONDRIJSKO ( ENZIMSKO METABOLIČKA ) TERAPIJA