Preskoči na glavni sadržaj

Objavljeno

Intenzivno noćno znojenje - neočekivani simptom raka

U jednom intervjuu, njemački dr Jens Wagenknecht upozorio je da "pojačano, intenzivno noćno znojenje može ukazivati ​​na ozbiljnu bolest". Specijalista napominje da je potrebno konsultovati lekara ako se noćno znojenje , koje se pojavilo jednom, počne češće i duže vreme ponavljati.  Doktor Wagenknecht dodaje da tako intenzivno noćno znojenje ponekad dovodi do hroničnih upala, tumora i maligniteta. Istovremeno, dodaje stručnjak, noćno znojenje često je povezano sa manje ozbiljnim faktorima i stoga se ne doživljava kao znak nečeg malignog . Za mnoge ljude, ovo se zaista ispostavlja kao neočekivani simptom raka .

Ovo je najispravniji način pripreme najukusnije šalice kuvanog vina

Ovo je najispravniji način pripreme najukusnije šolje kuvanog vina

Kuvano vino nije samo ukusno, nego i ljekovito

Zima je puna lijepih događaja i porodičnih okupljanja i zato je savršena za uživanje uz šolju kuvanog vina.

Šolja kuvanog vina odgovorna je za dobro raspoloženje, ali i dobar imunitet jer može spriječiti prehladu i zagrijati krv.
PIxabay.com

Sastojci:

- 5 dl crnog vina

- 2,5 dl vode

- 3 kašike šećera

- 1/2 kašičice karanfilića

- malo cimeta

- nekoliko kriški naranče

Priprema:

U šerpu stavite vodu, dodajte šećer i zagrejte. Zatim dodajte karanfiliće i cimet i kada sve proključa, prelijte vinom. Nastavite grijati, ali tekućina sada ne bi trebala da proključa.

U čašama sa ručkom poslužite vino s kriškom naranče.

Uživajte u hladnim danima!

www.vitamincd.blogspot.com

Primjedbe

Popularni postovi

Bilo koja medicinska informacija objavljena na ovoj web stranici nije zamjena za informisani medicinski savet i ne biste trebali preduzimati nikakve radnje pre nego što se konsultujete sa zdravstvenim radnikom