Preskoči na glavni sadržaj

Objavljeno

Naučnici su utvrdili koja hrana uzrokuje ćelavost kod muškaraca

Često se ljudi suočavaju sa podmuklim problemom kada nije jasno zašto kosa počinje da opada. Ponekad se takvo otkriće završi sjajnom ćelavom mrljom, iako se čini da u porodici nema ćelavih ljudi, a starost nije nastupila. Međutim, razlog može biti na površini - hrana. Tim istraživača sa kineskog univerziteta Tsinghua otkrio je da slatka pića mogu dovesti do ćelavosti. U istraživanju je učestvovao 1.951 muškarac starosti od 18 do 45 godina. Popunili su upitnike za procjenu ishrane, fizičkog i mentalnog zdravlja. Kao rezultat toga, stručnjaci su otkrili vezu između velike konzumacije zaslađenih pića i ćelavosti kod muškaraca. Inače, posttraumatski stresni poremećaj još više izaziva gubitak kose. Naučnici pretpostavljaju da velika količina šećera uzrokuje reakcije koje rezultiraju time da folikuli dlake primaju manje glukoze. Ishrana kose je smanjena i ona umire. Međutim, treba napomenuti da studija ima neka ograničenja. Nisu svi učesnici imali lekarski potvrđenu dijagnozu. Stoga konačne

I ONI KOJI PUŠE CEO ŽIVOT ĆE PRESTATI: Smesa se pravi za 2 minuta, a uništava želju za cigaretama ZAUVEK!

I ONI KOJI PUŠE CEO ŽIVOT ĆE PRESTATI: Smesa se pravi za 2 minuta, a uništava želju za cigaretama ZAUVEK!


Tokom dana treba piti ceo sadržaj tegle. Konzumirajte svakog dana sve dok vaša želja za pušenjem potpuno nestane
Čuvena doktorka Antonina Scipina iz Rusije savetuje svoje pacijente kako da prestanu sa pušenjem za samo nekoliko dana. Zaista je čudesno kako ova smesa deluje.

Ubija svaku želju za nikotinom u vašem telu, a priprema je i više nego jednostavna.

Sve što vam je potrebno sigurno već imate u svom domu.

Potrebno vam je suvo lišće bokvice (konjska rebra).

Priprema:

Uzmite nekoliko suvih listova bokvice, stavite u teglu i prekrijte s pola litra prokuvane vode.

Pokrijte teglu i ostavite da stoji dva sata.

Tokom dana treba piti ceo sadržaj tegle. Konzumirajte svakog dana sve dok vaša želja za pušenjem potpuno nestane.

Dokazano je da biljka smanjuje potrebu tela za nikotinom.

Ako pijete ovaj čaj sedam dana, videćete koliko se želja za pušenjem smanjuje. Posle nekoliko dana nećete imati potrebu za pušenjem. Ako pijete ovaj čaj mesec dana, najverovatnije ćete prestati pušiti zauvek.

Možete takođe žvakati sveže listove. Lekovitost bokvice je ogromna. Potiče iz Evroazije, a arheološki nalazi svedoče da se bokvica koristila kao lekovito sredstvo još u rimsko doba u Velikoj Britaniji. Čaj od lista bokvice pomaže kod oboljenja disajnih organa i kašlja. Radi još boljeg dejstva, preporučuje se u kombinaciji sa timijanom (majčinom dušicom).

Tada je posebno delotvorna kod bronhitisa i astme, pa i kod oboljenja jetre i bešike. Sirup od bokvice čisti krv. Neverovatna je njena delotvornost i kod svih oblika rana, ujeda otoka, posekotina i plikova. Kada vam se bilo šta od toga desi u prirodi, napravite, ako je moguće oblog, izgnječen i izmrvljen list bokvice stavite na ranu, a zatim previjte gazom, tako da ona duže bude u kontaktu sa kožom.

Primjedbe

Bilo koja medicinska informacija objavljena na ovoj web stranici nije zamjena za informisani medicinski savet i ne biste trebali preduzimati nikakve radnje pre nego što se konsultujete sa zdravstvenim radnikom