loading...

AKO IMATE KORONU, OVO ĆE VAM IZAĆI NA KOŽI: Najnoviji simptom je vidljiv, odmah idite kod lekara

Britanski naučnici apelirali su na Nacionalne zdravstvene zavode da na listu simptoma koronavirusa uključe još jedan uočeni, vrlo čest segment, a odnosi se na kožu Institut je bio na meti kritika jer nije uspio dodati neke simptome na listu za kovid-19, nakon što su se pojavili novi podaci o njima.Naime, radi se o osipu na koži koji pogađa jednu od 11 osoba zaraženih ovim virusom. Londonski akademici vršili su istraživanje na 20.000 pacijenata i simptome u vidu osipa na koži zvanično pripisuju koronavirusu.Do ove tvrdnje došli su prikuplajnjem informacija ,od 2.021 potvrđeninih slučajeva korona virusa, 178 je imalo osip po koži što iznosi približno 9%.“Osip se može pojaviti u bilo kom obliku i u bilo kojoj fazi bolesti, a traje nedeljam duže od ostalih simptoma koje prati kovid-19”, istako je dr Mari Felči koji je vodio ovo istraživanje.Kod većine pacijenata, osip se javljao mnogo pre bilo kog drugoh simptoma, zato bi ovo trebalo da se uvrsti kao jedan od vodećih indikatora u dijagnost…

SVAKO JUTRO ISPERITE USTA SA OVIM: Kad se sutra nasmejete, svi će misliti da ste išli na PROFESIONALNO IZBELJIVANJE

SVAKO JUTRO ISPERITE USTA SA OVIM: Kad se sutra nasmejete, svi će misliti da ste išli na PROFESIONALNO IZBELJIVANJE

Skupi stomatološki zahvati vam više neće biti potrebni!

Sirće je jedan od najčešće korišćenih sastojaka u širokom spektru namena. Uglavnom se koristi zbog svojih lekovitih svojstava.

Sirće je bogato je pektinima, zdravim jedinjenjima i osnovnim mineralima. Može se koristiti za tretiranje bezbrojnih bolesti.

Štaviše, smatra se da je najmoćniji i efikasniji sastojak za beljenje zuba. Sirće može zadržati pH u ustima zbog kiselih svojstava. Kada se koristi uništava bolesti desni i mikrobe.

Dakle, ostavlja usta bez bakterija i zube bele kao bisere.

Da biste koristili jabukovo sirće za oralnu negu, uvek ga treba razblažiti vodom. Tako, mešajte pola kašičice rastvora jabukovog sirćeta u šolju vode i isperite usta. Obavite ovo ujutro i očistite zube normalno nakon ove procedure.

Ponovite ovaj tretman svakodnevno.

Važni saveti:

Nikada ne upotrebljavajte nerazređeno sirće jer može naneti štetu zubima, naročito emajlom.

Uvek protresite bocu prije nego upotrebite jer su ključni sastojci dostupni na dnu bočice.

Uradite ovu proceduru svako jutro.

Коментари

Популарни постови

Radite ove vežbe za oči 3 minuta dnevno i imaćete VID KAO PILOT

AKO IMATE KORONU, OVO ĆE VAM IZAĆI NA KOŽI: Najnoviji simptom je vidljiv, odmah idite kod lekara

ISPRALA JE KATRAN SA PLUĆA ZA SAMO 72 SATA I DOKTORI SU BILI U ČUDU: Ovaj napitak čisti organizam!

AUTOFAGIJA, RAK I MITOHONDRIJSKO ( ENZIMSKO METABOLIČKA ) TERAPIJA