Preskoči na glavni sadržaj

Objavljeno

Intenzivno noćno znojenje - neočekivani simptom raka

U jednom intervjuu, njemački dr Jens Wagenknecht upozorio je da "pojačano, intenzivno noćno znojenje može ukazivati ​​na ozbiljnu bolest". Specijalista napominje da je potrebno konsultovati lekara ako se noćno znojenje , koje se pojavilo jednom, počne češće i duže vreme ponavljati.  Doktor Wagenknecht dodaje da tako intenzivno noćno znojenje ponekad dovodi do hroničnih upala, tumora i maligniteta. Istovremeno, dodaje stručnjak, noćno znojenje često je povezano sa manje ozbiljnim faktorima i stoga se ne doživljava kao znak nečeg malignog . Za mnoge ljude, ovo se zaista ispostavlja kao neočekivani simptom raka .

Žene presudile: ovakve muškarce volimo!

Žene presudile: ovakve muškarce volimo!


Ako se vaš partner brine zbog opadanja kose, odmah ga obavestite da to uopšte nije loša stvar.

Naime, istraživanje koje je sproveo naučnik Albert E. Manes na univerzitetu Pensilvanija dokazalo je da žene najmuževnijim muškarcima smatraju upravo ćelave muškarce. Istraživanje je sprovedeno na 59 žena kojima su prikazivane slike muškaraca s različitim fizičkim karakteristikama, a one su u vrlo visokom postotku odlučile da su ćelavi frajeri prema njihovom mišljenju najmuževniji, najsnažniji i da se čine najambicioznijima.

Takođe, druga studija sprovedena na univerzitetu Sarland pokazala je da su ćelavi muškarci uglavnom najuspješniji i najinteligentniji.

Primjedbe

Popularni postovi

Bilo koja medicinska informacija objavljena na ovoj web stranici nije zamjena za informisani medicinski savet i ne biste trebali preduzimati nikakve radnje pre nego što se konsultujete sa zdravstvenim radnikom