Preskoči na glavni sadržaj

Objavljeno

Naučnici su utvrdili koja hrana uzrokuje ćelavost kod muškaraca

Često se ljudi suočavaju sa podmuklim problemom kada nije jasno zašto kosa počinje da opada. Ponekad se takvo otkriće završi sjajnom ćelavom mrljom, iako se čini da u porodici nema ćelavih ljudi, a starost nije nastupila. Međutim, razlog može biti na površini - hrana. Tim istraživača sa kineskog univerziteta Tsinghua otkrio je da slatka pića mogu dovesti do ćelavosti. U istraživanju je učestvovao 1.951 muškarac starosti od 18 do 45 godina. Popunili su upitnike za procjenu ishrane, fizičkog i mentalnog zdravlja. Kao rezultat toga, stručnjaci su otkrili vezu između velike konzumacije zaslađenih pića i ćelavosti kod muškaraca. Inače, posttraumatski stresni poremećaj još više izaziva gubitak kose. Naučnici pretpostavljaju da velika količina šećera uzrokuje reakcije koje rezultiraju time da folikuli dlake primaju manje glukoze. Ishrana kose je smanjena i ona umire. Međutim, treba napomenuti da studija ima neka ograničenja. Nisu svi učesnici imali lekarski potvrđenu dijagnozu. Stoga konačne

BOL U LEDJIMA

BOL U LEDJIMA

LEK KOJI OPORAVLJA KOSTI: Bol nestaje i NIKADA se ponovo ne vraća!

Lečenje traje mesec dana

Ako su vam vrat i leđa stalno bolni, koristite efikasnu tehniku koja će vam omogućiti da značajno poboljšate svoje stanje i sprečite ozbiljne zdravstvene probleme.
Prirodni lek, Foto: Printscreen/Ilustracija

Da biste vratili zdravlje, morate:

Uzimati želatin tokom 30 dana. 150 grama ovog proizvoda je dovoljno za ovaj vremenski period.

Priprema: Sipati 5 grama želatina u 1/4 šolje ohlađene vode. Ostavite tako natopljen želatin preko noći. Ujutru, pre kafe i obroka, popijte ovaj želatin. Za bolji ukus u želatin možete da dodate pavlaku, med, sok ili jogurt.

Oni koji su isprobali ovaj narodni lek, tvrde da više ne osećaju bolove u kolenima, vratu ili kičmi.

Lečenje traje mesec dana, ali se ne sme primenjivati stalno već samo jednom u pola godine.

Šta je želatin i kako nam koristi?

Želatin se dobija preradom kostiju i tetiva goveda. Konzumiranje životinjskog tkiva može poboljšati stanje vlakana u telu. Pored toga, želatin sadrži korisne aminokiseline, koje blagotvorno utiču na vezivno tkivo čoveka, doprinoseći njegovom rastu, što je posebno važno za bolesti zglobova.

Glavne koristi od želatina:

Jačanje srčanog mišića i zglobova;

Normalizacija metaboličkih procesa;

Poboljšanje mentalne aktivnosti;

Poboljšanje stanja kože;

Pojačava rast kose;

Jača nokte;

Daje elastičnost ligamentima i tetivama;

Sprečava osteoporozu, osteoartritis, displaziju...

Oni koji su koristili ovu metodu lečenja zglobova, tvrde da su osetili poboljšanje već nakon nedelju dana od korišćenja ovog proizvoda.

Primjedbe

Popularni postovi

Bilo koja medicinska informacija objavljena na ovoj web stranici nije zamjena za informisani medicinski savet i ne biste trebali preduzimati nikakve radnje pre nego što se konsultujete sa zdravstvenim radnikom